Nyhed

Se 13-årig danse vildt i flot Blue Foundation-video

GAFFA.dk – Alt om musik

Den danske duo Blue Foundation er klar med en flot musikvideo til deres nye single, "Brother & Sister", et remix af en sang fra 2016-albummet Blood Moon. Se videoen nedenfor.

Sangen er et melankolsk elektropopnummer, der byder på tunge elektroniske beats og markante vokaler fra Blue Foundations faste sanger Tobias Wilner og gæsten Sonya Kitchell. Det er en forløber for gruppens kommende ep, der udkommer 2. marts og rummer to nye numre, to remixes, en ny udgave af et tidligere udgivet nummer og en liveversion af en tidligere udsendt sang.

Videoen er optaget i Los Angeles og viser den 13-årige danser Felix Stec bevæge sig gennem byen i en vild og original dans, med og uden paryk, mens de tunge beats skaber fremdriften i sangen. Måske en lille hilsen til Sias videoer med den dog endnu mere adrætte Maddie Ziegler?


LÆS OGSÅ: Se 11-årig danse vildt i ny Sia-video

Blue Foundation blev dannet i 2000 og har udgivet en ep samt fem albums, heriblandt Blue Foundation aka 33 (2001), Life of a Ghost (2007) samt Blood Moon (2016). Med tiden har lineuppen ændret sig fra de indledende seks medlemmer, blandt andet den senere solist Kirstine Stubbe Teglbjærg, til kernen alias Tobias Wilner og Bo Rande samt gæstevokalister.

LÆS OGSÅ: Dreampop-duoen lever og har det godt trods mandefald


Gruppens største hit er "Eyes on Fire" fra 2007, der i 2008 blev brugt på Twilight-soundtracket og i 2009 blev udgivet i det såkaldte Zeds Dead Remix, der til dato har 123 millioner visninger på YouTube.

Se musikvideoen til "Brother & Sister":


 

 

ANNONCE