x

GAFFA-Prisen-nominerede Baby In Vain fortolker Metallica

GAFFA-Prisen-nominerede Baby In Vain fortolker Metallica

Den danske rocktrio Baby In Vain har lavet en drømmende fortolkning af Metallicas klassiske sang "For Whom the Bell Tolls". Hør sangen nedenfor.

Den danske rocktrio har lavet et cover af Metallicas "For Whom the Bell Tolls", som netop har haft premiere på det anerkendte amerikanske musiksite Billboard.

"Vi ønskede at lave et cover for at udfordre os selv, og da Lars Ulrich, den "fortabte" søn/trommeslager fra Danmark, mødte op til vores release-show i august, skulle det naturligvis være en Metallica-sang", siger bandet om coveret, som indeholder deres drømmende tag på det ikoniske – og tunge – Metallica-nummer fra albummet Ride the Lightning fra 1984.

LÆS OGSÅ: Sammenligner vi DKs tre mest hypede rockgrupper, blot fordi de er kvinder?

"Vi lyttede til den ene store sang efter den anden, og det var ikke en nem beslutning. I sidste ende besluttede vi os for "For Whom the Bell Tolls", fordi vi syntes, det havde en dejligt riff samt en melodi, som vi kunne gøre noget spændende med. Bene (Pierleoni, trommeslager) kom op med beatet, og vi byggede fortolkningen op omkring det."

Bandet udgav i august 2017 deres debutalbum More Nothing og er klar til deres 2018-turné. Albummet modtog de maksimale seks stjerner i GAFFA og er nomineret til GAFFA-Prisen i kategorien Årets Danske Rockudgivelse.

Priserne uddeles i morgen den 22. februar i Odeon i Odense klokken 20-22. Der er få billetter tilbage på Ticketmaster, og ellers bliver showet livestreamet på GAFFAs sider på Facebook og YouTube.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen flytter livesending fra DR til Facebook

Artiklen fortsætter under videoen.

Se musikvideoen til "For Whom the Bell Tolls":

Baby In Vain starter deres kommende turné i marts:

1. marts,  Danmark, Odense, Posten
2. marts,  Danmark Aarhus, Radar
3. marts, Danmark, Copenhagen, Vega
9. maj, Tyskland, Hamburg, Hafenklang (med Hockey Dad)
10. maj, Tyskland, Berlin, Musik & Frieden (med Hockey Dad)
11. maj, Tyskland, Cologne, Artheater (med Hockey Dad)
12. maj, Holland, Rotterdam, V11 (med Hockey Dad)
13. maj, Belgien, Ostend, O.666 (med Hockey Dad)
30. juni-7. juli, Danmark, Roskilde, Roskilde Festival
13. juli, Norge, Bryne, Ranglerock Festival


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA