x

Vandt du Queens Of The Stone Age?

Vandt du Queens Of The Stone Age?

Billeder: Jacob Dinesen, fra Roskilde Festival 2007

Det særdeles roste rockkollektiv Queens Of The Stone Age med den karisma-velforsynede front- og bagmand Josh Homme i centrum spiller 24. februar i KB Hallen. Og du havde nu chancen for ikke blot at vinde billetter til koncerten, men også at komme backstage og møde Josh Homme & co. efter koncerten. Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Men først lidt mere om Queens Of The Stone Age:

Queens Of The Stone Age blev dannet i 1996 af det tidligere Kyuss-medlem Josh Homme og har gennem tiden haft en lang række forskellige medlemmer, men altid Homme som frontmand og bandleder. Gruppen debuterede i 1998 med et selvbetitlet album, blev anmelderdarlings med toeren ”Rated R” fra 2000 og fik det folkelige gennembrud med treeren ”Songs For The Deaf” i 2002.

Queens Of The Stone Age udgav i juni 2007 deres femte og hidtil seneste album, “Era Vulgaris”. Et album, som GAFFAs Keld Rud tildelte fem stjerner og blandt andet følgende ord: “Med ”Era Vulgaris” har Queens Of The Stone Age lavet et album, der lyder herligt befriet for præstationsangst og spekulationer i, hvad lytterskaren måtte forvente. Albummet er skævt, syret, fængende, komplekst, langtfra perfekt og måske netop derfor dødcharmerende.”

Gruppen gav måneden efter koncert på årets Roskilde Festival, en koncert, som der omvendt var lidt delte meninger om blandt anmeldere og publikum, selv om de fleste var enige om, at Queens både var veloplagte og spillede godt – lyden var bare ikke helt i top. Men det kan man jo så håbe på, at den er denne gang.

Som sagt kunne du være den heldige, der både vinder to billetter til koncerten – og chancen for at møde Josh Homme & Co. backstage efter koncerten. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på følgende spørgsmål. Og det var lidt svært – det var jo en fan-ting, det her! Svaret er: Spinnerette

Den heldige vinder, som har fået direkte besked, er som følger. Tillykke!
Kresten Dahlmand Hansen
2000 Frederiksberg

QOTSA's hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA