x

Stephen Malkmus klar med nyt

Stephen Malkmus klar med nyt

Stephen Malkmus har på det seneste arbejdet på den fjerde soloplade siden opløsningen af Pavement i 1999, der udsendes i begyndelsen af marts.

Pladen har fået titlen "Real Emotional Trash" og er indspillet i samarbejde med produceren TJ Doherty, der tidligere har arbejdet med The Rapture.

Som på de tre foregående soloplader får Malkmus hjælp af orkestret The Jicks, og selv om han forventer at blive ved med at arbejde sammen med dem længe endnu, så er han ikke helt afvisende over for at finde sammen med Pavement igen på et tidspunkt.

Til NME siger Malkmus, at de ikke har talt seriøst om en gendannelse, og at nyt fra Pavement ikke ligger i kortene lige nu:

"Men hvem ved? Måske ville det være en god ting at gøre, måske vil det føles rigtigt på et tidspunkt. Jeg tænker kun på det, når jeg giver interviews. Det stimulerer min interesse, at folk kunne være interesseret i det og gå op i det. Måske ville det være interessant at se, hvor mange Pavement-fans der egentlig er".

Stephen Malkmus understreger dog, at han ikke vil være The Jicks utro, så der går nok noget, inden Malkmus finder sammen med Bob Nastanovich, Scott Kannberg, Steve West og Mark Ibold for at lave en ny plade.

Men indtil da kan man jo tjekke "Real Emotional Trash", der udgives 4. marts.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA