Nyhed

SunCity klar med 2. single – “Hvor Var Du” er ude nu

GAFFA.dk – alt om musik

Efter udgivelsen af debutsinglen ”LOCA” i september, som nærmer sig de 700.000 streams, er SunCity nu klar med opfølgeren.

Andet singleudspil hedder ”Hvor Var Du” og tager fat dér, hvor stilheden og melankolien indtræffer efter festens rus. Her viser graden af venskaber sig fra sin overfladiske side, og følelsen af flygtige bekendtskaber får ensomheden til at stå frem.

”Mange har helt sikkert oplevet at have mennesker i ens liv, som forsvandt så snart det gik skidt.
På ”Hvor Var Du” havde vi brug for at italesætte emnet, fordi vi selv har set venner komme og gå. Det er rigtig nemt at være en del af successen og festen, men venskaber består den rigtige test, når man også er der for hinanden, hvis livet bliver svært”, fortæller SunCity.

Om SunCity:


Velkommen til SunCity – lyden af en by, hvor tekstuniverset afspejler hverdagens små og store oplevelser, og hvor musikken indkapsler en helt særlig følelse, en stemning eller vibe.


I SunCity bidrager de tre brødre alle lige til musikken – de spiller selv alle instrumenter, skriver selv alle teksterne og supplerer hinanden bag producerpulten og på vokalerne. De designer selv deres eget logo, og alt i byens univers er i det hele taget autentisk og ægte: 100% deres eget.

”Vores far er uddannet musiklærer og vores passion og kærlighed til musikken kommer fra ham. Vi har altid haft masser af instrumenter i hjemmet, og vi har alle tre spillet og sunget, siden vi var helt små”, forklarer SunCity.

Med en lang portefølje af sange og produktioner, som indtil nu har været holdt inden for SunCitys bymure i det hjemmebyggede kælderstudie, er trioen nu signet på NEXUS Music med de erfarne hitmagere Jon Ørom og Jules Wolfson i ryggen – som blandt andre står bag kæmpesuccesser som Nik&Jay, Joey Moe og Cisilia


”Vores signing på NEXUS har betydet rigtigt meget for os – Jon (Ørom, red) har været en fantastisk mentor og har virkelig udfordret og skubbet til vores produktioner”.

”Selvom vi er brødre og har et tæt bånd, så er vi også tre forskellige personer, med meget forskellig smag og holdninger. SunCity er et sted, hvor alle vores kompetencer som individuelle musikere flyder ind og former lydlandskabet. SunCity er lyden af vores by og vi glæder os til at Danmark skal lære os at kende.

Du kan følge SunCity på Facebook og Instagram her: 


https://www.facebook.com/suncitymusicdk/

https://www.instagram.com/suncitymusicdk/?hl=en

ANNONCE