x

Spot-aktuelle Skylar Fri ude med ny musikvideo


Danske Skylar Fri udgiver musikvideo til sin seneste single “Gold Rush” - se den ovenfor.

Skylar Fris dance-elektroniske vibes har skabt interesse i det store udland, det gælder blandt andet medier som Noisey og Wonderland Mag, som har udtalt: “Skylar skaber sin unikke vision af pop-musik med fængende hooks og hypnotisk smukke vokaler.” Den danske kunstner og sangerinde er da også signet til et udenlandsk pladeselskab - AntiFragile Music og er til dalig bosat i London. 

LÆS OGSÅ: 12 nye navne til Spot Festival

Det er ikke små navne, Skylar Fri bliver sammenlignet med; det gælder specielt superstjernen Lana Del Rey, hvis drømmende lyd danskeren kan forbindes til. Singlen “Gold Rush” udkom den 9. februar i år, og sangerinden har blandt andet udtalt sig til bandsoftomorrow.com om sangen: “Man kan pludselig forvandle sig til en anden i et splitsekund, til et menneske man ikke vidste, man kunne være, for så at vende tilbage til det ‘jeg’, man kender. Det er det øjeblik, Gold Rush handler om. Den momentære fremmedhed i kampen mellem sit aktuelle jeg og sit ideelle jeg.”

LÆS OGSÅ: Lydmor - Derfor optrådte jeg nøgen til GAFFA-Prisen

Skylar Fri startede karrieren med nummeret “The Good Fight” fra soundtracket til filmen Capsule og fulgte op med sin egen ep Lyng Land i 2017 – en plade, hvor hendes debutsingle “Better” kan findes.

Du kan høre en synth-fyldt og drømmende Skylar fri live på Spot Festival til maj i Aarhus.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA