x

Guld til Magtens Korridorer

Guld til Magtens Korridorer

Magtens Korridorer kan i denne uge starte deres Danmarksturné med god selvtillid. I dag modtog de nemlig guldpladen for deres ”Det Krøllede Håb” af pladebranchens organisation IFPI.

Bandet starter i Sønderborg fredag, Viborg lørdag, Albertlund i næste weekend og slutter først den 26. april i Store Vega i København.

Magtens Korridorer består af Johan Olsen (Vokal), Anders Ramhede (Trommer), Niklas Schneidermann (Guitar), Rasmus Kern (Guitar), Terkel Møhl (Bas). Bandet har særligt i løbet af de sidste par år fået et alvorligt gennembrud med deres ”Lorteparforhold” og andre hits fra ”Friværdi” i 2005.

Men allerede i 1998 kom debuten ”Bagsiden af Medaljen”, som dengang scorede én (1) stjerne i GAFFA. Det var også dengang, Magtens Korridorer lavede ”Hestevisen” for Tæskeholdet. Siden 2005 er det dansksprogede rockband for alvor kommet i vælten og fik æren af at åbne Roskilde Festival i 2006 og spillede i øvrigt til P3 Guld i januar 2008.

”Det Krøllede Håb” fra 2007 blev på en måde bandets svære toer, men nu har salget altså rundet de 15.000. Dengang skrev GAFFA i sin anmeldelse:

”Det Krøllede Håb fortsætter udviklingen mod stadigt flere ambitioner og stadigt færre fjogede jokes. Med et tekstunivers præget af triste skæbner svøbt i storladen rocklyd følger Magtens Korridorer det alvorsfulde spor fra Friværdi-sange som Sara Har...”

Du kan opleve Magtens Korridorer følgende steder:

15. februar: Sønderborg, Sønderborghus
16. februar: Viborg, Paletten
21. februar: Albertslund, Forbrændingen
29. februar: Odense, Posten

7. marts: Holbæk, Elværket
8. marts: Nakskov, Huset
13. marts: Nørre Åby, Vestfyens Hallen
14. marts: Skive, Skive Teater
15. marts: Frederikshavn, Maskinhallen
20. marts: Århus, Train
21. marts: Thisted, Dampmøllen
22. marts: Herning, Fermaten
27. marts: Ålborg, Skråen
28. marts: Ålborg, Skråen
29. marts: Lemvig, Festsalen

4. april: Rønne, Musikhuzet Bornholm
5. april: Køge, Tapperiet
12. april: Ålborg, Studentersamfundet
25. april: Viborg
26. april: København, Store Vega

Officiel side


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA