Janelle Monáe: Prince arbejdede på mit nye album

Janelle Monáe: Prince arbejdede på mit nye album

"Jeg savner ham virkelig, du ved, det er svært for mig at tale om ham... Hans ånd vil aldrig forlade mig".

Soulsangerinden Janelle Monáes seneste single "Make Me Feel", som udkom 22. februar, har fået mange sammenligninger med Prince, og det viser sig, at der er en god grund til det. Monáe fortalte for nylig BBC Radio 1's Annie Mac, citeret af Pitchfork: "Prince arbejdede faktisk på albummet med mig, før han gik videre til en anden frekvens, og hjalp mig med at komme op med lyde. Og jeg savner ham virkelig, du ved, det er svært for mig at tale om ham."

Prince og Monáe havde et tæt forhold, før han døde i 2016. "Make Me Feel" er at finde på Monáes kommende fjerde album Dirty Computer, som udkommer 27. april og bliver hendes første album siden The Electric Lady fra 2013. Hun udgav samtidig med "Make Me Feel" en anden single, det knap så Prince-associerende og mere hiphop-påvirkede "Django Jane", og denne sang skulle også være at finde på albummet.

LÆS OGSÅ: Stjerneparade spiller til protestmarch mod Trump

I et-nu-slettet-Facebook-indlæg gik Princes dj Lenka Paris videre i detaljer og sagde, at hun kunne genkende en synthpassage fra "Make Me Feel" som noget, Prince spillede ved en fest for to et halvt år siden.

Se videoerne til "Make Me Feel" og "Django Jane":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA