x

Bon Jovi-dokumentar i støbeskeen

Bon Jovi-dokumentar i støbeskeen

Jon Bon Jovi med band har givet Barbara Kopple lov til at følge bandet med et kamera, når de i næste uge tager på turné med albummet: ”Lost Highway”.

Formålet er at dokumentere bandets arbejde, som guitarist Ritchie Sambura, ifølge Billboard.com, ikke mener Bon Jovi har været god nok til, hvis man måler i forhold til andre bands som U2 og Aerosmith. De udgiver ikke bare opsamlingsplader, men har kameraerne kørende konstant.

Barbara Kopple har vundet to Oscars i hhv. 1976 og 1991 for sine to dokumentarer om samfundsrelevante emner. Men hun har desuden lavet film om så forskellige ikoner som Mike Tyson og Woody Allen. Senest har hun dog gjort sig mest bemærket med ”Dixie Chicks: Shut Up And Sing” om Dixie Chicks kontroverser med George Bush, da bandet til en koncert kort efter invasionen af Irak i 2003 sagde, de skammede sig over at være fra samme stat som Bush.

Filmen om Bo Jovi kommer til at indeholde en masse koncertmateriale, og derfor er scenen sat op med ekstra vægt på det visuelle. Desuden vil filmen også indeholde et kig bag om scenen og klip fra interviews.

Bon Jovi er på stor nordamerikansk turné fra 17. februar til 1. maj, inden Europa-turnéen starter i Gelsinkirchen i Tyskland den 22. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA