x

12 nye kunstnere til Distortion Ø

12 nye kunstnere til Distortion Ø

Distortion har i år 20 års jubilæum og afholdes onsdag den 30. maj til søndag den 3. juni 2018. I dag er Distortion Ø klar med 12 nye urban-artister.

Princess Nokia, A$AP Rockys unge protegé Smooky Margielaa og den GAFFA-Pris-vindende trio AV AV AV er blandt de 12 nye artister, som bliver offentliggjort i dag til Distortion Ø den 1. og 2. juni på Refshaleøen. 

Den amerikanske rapper Princess Nokia indtager scenen fredag 1. juni og er kendt for sine hektiske liveshows og direkte tekster og udtalelser om spillet mellem kønnene.

Den 21-årige britiske rapper og sangerinde IAMDDB gæster festen på Distortion Ø med sine soul- og trap-orienterede sange, som har givet hende sammenligninger med en ung Lauryn Hill. IAMDDB var i januar med i GAFFAs artikel "De bliver store i 2018".

LÆS OGSÅ: De bliver store i 2018 – internationalt

Den blot 16-årige rapper Smooky Margielaa er A$ap Rockys protegé med et solidt flow og en melodisk vokal. Du kan også opleve britiske Yxng Bane, der leverer afro-trap, som hitsene ”Froze” og ”Rihanna” er gode eksempler på. 

LÆS OGSÅ: Første runde internationale artister til Distortion

Amerikansk-koreanske Yaeji gæster København for første gang. Hun er både dj, producer og rapper med tekster på både engelsk og koreansk og blander hiphop og house.

Den danske elektronikatrio AV AV AV (billedet) optræder også. Gruppen vandt i torsdags GAFFA-Prisen i kategorien "Årets Danske Elektroniske Udgivelse" for ep'en Everything is True.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Pris-vinderne AV AV AV: – 2018 er allerede et stort år for os

Den danske elektropop/r&b-trio Chinah spiller deres eneste sommerkoncert i København på Distortion Ø. Bandet vandt P3 Talentprisen i 2016 og har haft flere store hits.

Du kan også opleve dj'sene Ekali (Canada), Simone Ahà (Danmark). DJ Okapi (Sydafrika) og Mall Grab (Australien) samt klubkonceptet Fast Forward.

Se musikvideoen til "About You" af AV AV AV fra 2016 – artiklen fortsætter under videoen:

Dagens artister til Distortion Ø er dermed:
 
Chinah
Yaeji (US)
AV AV AV
Ekali (CA)
IAMDDB (UK)
Princess Nokia (US)
Yxng Bane (UK)
Smooky Margielaa (US)
Simone Ahà
Mall Grab (AU)
DJ Okapi (SA)
Fast Forward

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA