x

Flere siddepladser til Dolly

Flere siddepladser til Dolly

Siddepladserne til Dolly Partons koncert på Viborg Stadion den 15. juni blev solgt meget hurtigt, og derfor har arrangørerne besluttet sig for at sætte flere siddepladser til salg.

Succesen kommer i kølvandet på koncerterne i Horsens i marts sidste år, hvor country-sangerinden spillede for i alt 9.000 mennesker over to aftener. Dengang skrev GAFFA:

”Indtagende, svulstigt, enkelt, poetisk, grotesk, rørende, imponerende, plat, seriøst, pjanket, smukt, grinagtigt, vigtigt, uvæsentligt ... alt det og mange andre farvenuancer var på paletten, da legenden Dolly Parton tirsdag i Forum Horsens havde premiere på sin første Europa-turné siden 70’erne.”

Den 62-årige sangfugl har netop aflyst nogle koncerter på den amerikanske del af hendes Backwood Barbies 2008 Tour på grund af rygproblemer, men det skulle ikke få konsekvenser for hendes Europa-turné, hvor hun kommer til Viborg den 15. juni og Malmö dagen efter.

Turnéen er baseret på hendes kommende album, "Backwoods Barbie", men der bliver formentlig også greb i bagkataloget til "Coat Of Many Colors", "Jolene" og "Nine To Five".

Billetterne til siddepladserne kan købes fra klokken 14.00 på Billetnet, og der er stadig ståpladser til salg. I alt bliver der plads til 17.000 mennesker på stadion.

Dolly i Viborg


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA