x

PonyRec klar med nyheder

PonyRec klar med nyheder

Det københavnske pladeselskab PonyRec er klar med en række danske og udenlandske udgivelser, der udkommer i år.

Den sidste mandag i januar ramte Munck//Johnsons "Live Ep" pladebutikkerne, og der går ikke lang tid, før en ny udgivelse fra PonyRec ser dagens lys. Derefter kommer de så i en lind strøm resten af 2008.

I marts kommer den første single fra pladeselskabets nye signing Evil Death Machine, der blandt andre består af Hans Emil fra epo-555. Stilen er poppet melodisk indietronica. Senere på året kommer deres første fuldlængde album.

I marts kommer franske Løzninger med sin første single på PonyRec. Løzningers tag på singer-songwriter-genren kommer man desuden til at høre mere til på debuten, der udkommer i efteråret '08.

I april kommer PonyRecs næste udenlandske release; svenske Majessic Dreams "Beautiful Days". Et album, der ifølge pladeselskabet vil indeholde folksange tilsat nye krydderier.

Til september udgiver Jersey deres første album på PonyRec. Jersey er tysk indiepop, og bandet er interessant, ikke mindst fordi det består af medlemmer fra etablerede og respekterede tyske navne som The Notwist, Lali Puna, Contriva og Masha Qrella.

En fuld liste over pladeselskabets kommende udgivelser kan ses ved at følge nedenstående link.

PonyRecs hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA