x

Nelson Cans supportband Rainbrother er klar med ny sang og video

Nelson Cans supportband Rainbrother er klar med ny sang og video

Det danske americana-band Rainbrother, der i sidste måned kunne opleves som opvarming på dele af Nelson Cans Danmarksturné, er klar med en ny sang og video. Se videoen nedenfor.

Rainbrother med den tidligere The Migrant-sanger og sangskriver Bjarke Bendtsen i front udgav sidste år debutalbummet Tales From the Drought, der foruden koncerter og radio-airplay herhjemme blandt andet sendte gruppen til den prestigefyldte branchefestival SXSW i USA og en række engelske festivaler såsom Wilderness Festival og Bestival. Kvintetten var dog også en tur i Thy, hvor de på et gårdloft over to uger i sommer indspillede en række af Bjarke Bendtsens nye sange.

LÆS OGSÅ: Dansk folk som fostret af Nordamerikas bjerge

Gruppen har nu udgivet den første af disse numre, “Black Chemicals”, der handler om forelskelsens mørke bagside. I musikvideoen møder man foruden bandet også en sort grand danois. Om dette indslag fortæller Bjarke Bendtsen:

“Sangen handler om alt det både smukke og skræmmende, der rører på sig i ens indre, når man elsker og vil elskes, om det store, sorte dyr, der går sine egne veje, trodser al fornuft.”

Nummeret er sammen med de andre sange fra sommerens indspilninger blevet mikset af den L.A.-bosatte producer, mikser og tekniker Kennie Takahashi, der blandt andet har arbejdet på albums med navne som Danger Mouse, Beck og The Black Keys.

Rainbrother kan opleves live i Vanløse Kulturhus 22. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA