x

Programmet klar til DMA 08

Programmet klar til DMA 08

Danish Music Awards 2008 har tilføjet himmelstormende Dúné og det nye skud på den danske musikstamme, Aura (billedet), der udgav sit debutalbum ”Columbine” i slutningen af januar.

Dengang hentede den fransk/færøsk/dansk/spanske Aura Diones seks af seks stjerner i GAFFA, der bebudede, hun havde international klasse med sit part deluxe-pop, part singer-songwriter-repertoire:

”Aura danser af sted med sin stemme, sit personlige, men aldrig private tekstunivers og sin helt åbenlyse stil. International klasse fra en 22-årig dansker. What a treat!”

Dette års Danish Music Awards finder sted i Glassalen i Tivoli lørdag den 23. februar, og bliver for første gang ikke transmitteret på tv, men man kan derimod følge balladen på MySpace TV.

Alphabeat måtte melde afbud på grund af promotion af debutalbummet, som udgives i England omkring samme tidspunkt. Til gengæld kommer Tina Dickow den anden vej, når hun tager fra London til København, mens Anne Linnet får besøg af Szhirley, og Volbeat har Johan Olsen fra Magtens Korridorer som gæst.

DMA på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA