x

Tredje single fra Jack Whites næste album er landet

Tredje single fra Jack Whites næste album er landet

“Over and Over and Over” hedder det nye nummer fra Jack Whites Boarding House Reach-lp, der udkommer den 23. marts. Singlen er tredje forløber fra den kommende udgivelse.

Det er en sang, der ligesom b-siden til “Connected By Love”, “Respect Commander”, har lidt af det hele – også bongotromme. Sangen starter dog ud meget klassisk Jack White: en bærende guitar og skrål, og det er da også en sang med en rytme, man let kan rocke med til – mindre eksperimentel og facetteret i forhold til “Respect Commander”, vildere end “Connected By Love” – den perfekte kombination, eller for klassisk Jack White? 

LÆS OGSÅ: Jack White vil give koncert for dig – og ikke din mobiltelefon

Ligesom på den sidste single “Corporation” holder White sig til de mere simple tekster, der må stå for sig selv – de er sigende nok for, hvad vi har med at gøre. På “Over and Over and Over” lyder en gentaget tekst: “The wind is blowing / Volcano’s blowing / My lungs are blowing / Over and over.”

White starter sin kommende turné i USA den 19. april, og vi får æren af et visit til Danmark, når han gæster Tinderbox Festival i det fynske lørdag den 30. juni. Hør den nye single her:

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA