x

Patrick Dorgan drager på mini-turné med dugfrisk ep

Patrick Dorgan drager på mini-turné med dugfrisk ep

Et “halvbum” kalder Dorgan det selv, men i dag udgiver han altså teknisk set ep’en 03:17, der er en samling af sange, der bevæger sig fra støvet soul over elektronisk melankoli – der følger også et mini-portræt i form af en kort dokumentarfilm med, samt en mini-turné.

Patrick Dorgan slog hul på den danske musikscene, da han udgav landeplagen “Marilyn” tilbage i 2015. Siden da er Dorgan vendt tilbage med en mere elektronisk lyd på singlen “Safe Here”, og nu kommer den nye ep fra den roste og talentfulde sanger altså: Ep’en består af følgende sange: “Safe Here”, “No No No”, “Michelle” og “Amen”.

Dorgan tager sit nye “halvbum” med til følgende byer i efteråret:
7. september: Train, Aarhus
8. september: Vega, København
14. september: Skåren, Aalborg
15. september: Posten, Odense

Fotograf Joan Normann har skudt et dokumentarisk mini-portræt af Valby-drengen selv til hans nye ep; en mand der stiftede familie, flyttede på landet og fortsat sigtede efter scenelyset. Projektet går under titlen “Safe Here” ligesom Dorgans seneste single, og det er hans egen fortælling, om det at skabe balance i livet, som både far og musiker. Du kan se dokumentaren her.

LÆS OGSÅ: Han bliver stor i 2015: Portræt af soulpophåbet Patrick Dorgan

Sangen “Amen” fra Dorgans ep er optaget af de helt store tematikker og erfaringer, og manden bag udtaler selv: “Den må godt tolkes som en kommentar, men må også gerne tolkes som en personlig erfaring, om os, den vestlige verden, os som religion, kærester, musik og stoffer.” Dorgan behandler da også sit teksunivers nærmest terapeutisk.

Patrick Dorgan kan desuden opleves til dette års Spot Festival, der finder sted den 9.-13. maj, og du kan varme op med den nye ep lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA