x

Pas på Mansons absint

Pas på Mansons absint

Marilyn Manson blev i forbindelse med indspilningerne til "The Golden Age Of Grotesque" så vild med drikken absint, at han efterfølgende besluttede sig for at udvikle sin egen udgave af det sagnomspundne rusmiddel.

Mansons bud på absint er netop blevet lanceret under navnet Mansinthe, og i en pressemeddelelse skriver Manson, at drikken er lavet på malurt. Det betyder, at drikken er ulovlig i USA, og derfor fremstilles den i Schweiz. Sangeren har selv designet etiketten, hvilket er et maleri af ham selv som gammel, og han garanterer, at der ikke kommer en version af produktet uden malurt.

Men noget kunne tyde på at han alligevel burde overveje at ændre lidt på opskriften. Madwebsiden Epicurious har nemlig præsenteret drikken for en stribe af deres anmeldere, der blandt andet beskriver den som "sur" og "bitter" og en kommenterer at "kunne en lugt tale, ville den sige 'Hold Dig Væk'".

Konsensus hos smagspanelet var, at drikkens lugt mindede om kloakvand eller sumpvand, og at den efterfølgende smag ikke belønnede dem, der trodsede lugten.

Mansinthe kan købes i Tyskland, men er så vidt vides endnu ikke kommet til Danmark.

Læs hele anmeldelsen

Mansinthe i Tyskland


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA