x

Mød Minds, Sommer, Veto og mange flere i GAFFA marts – på gaden nu

Mød Minds, Sommer, Veto og mange flere i GAFFA marts  – på gaden nu

Så er GAFFAs tredje nummer i 2018 på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, anmeldelser, nyheder, koncertanbefalinger og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er et stort interview med The Minds of 99. De er klar med del 2 af albummet Solkongen – og taler om at være tæt på opløsning, om at vende en brækket fod til en fordel, om at vende tilbage til Orange Scene og meget mere.

Veto er tilbage efter fire års stilhed med albummet 16 Color, men de har aldrig været helt forsvundet. Til gengæld har de brugt pausen til at gentænke bandet – og koncerterne

Peter Sommer er klar med udgivelsen Elskede at drømme, drømmer om at elske. Vi har mødt ham til en snak om at spille sammen med såvel rockbandet Tiggerne som den jazz-orienterede duo Bremer/McCoy – og at kunne fornemme både yin og yang i én sætning. Og så taler vi også med både Sommer og sangskriverkollegaen Tobias Kippenberger, tidligere kendt fra The Floor is Made of Lava, om at skrive sange på dansk og om at give Lego-tårnet et ordentligt los.

Koncert- og albumaktuelle Rhye var engang en dansk-canadisk duo med Quadrons Robin Hannibal som det danske element, men nu er det et canadisk soloprojekt. Hovedmand Mike Milosh fortæller hvorfor.

GAFFA-Prisen er uddelt ved et stort anlagt show i Odeon i Odense. Læs interviews med vinderne og se masser af billeder fra det store brag.

Hvordan ser et døgn ud i Magtens Korridorers liv? Vi har besøgt dem på hjemmebane, hvor de fik drukket GAFFAs skribent under bordet.

Læs også interviews med popkometen Hugo Helmig, stjerneskuddet Mattis, den multinationale oktet Superorganism, se komiker Christian Fuhlendorff fortælle om sin musiksmag og meget mere – og læs anmeldelser af stribevis af nye musikudgivelser.

Som sædvanlig byder vores store koncertsektion på masser af anbefalinger, liveanmeldelser og et portræt af månedens spillested.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med martsudgaven af GAFFA!

Hør vores playliste Bedst Lige Nu:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA