x

Keane er i studiet

Keane er i studiet

Keane er i disse dage i studiet for at arbejde på materiale til efterfølgeren til ”Under The Iron Sea” fra 2006. Plade nummer to fra de melankolske briter var en kende mere alvorlig en debuten ”Hopes And Fears”.

”Åbner ”Atlantic” genlyder af højmodigt piano og rumlende trommer – ”though the world is broke, I need a place to make my bed,” lyder det fra forsanger Tom Chaplin, mens årgangs-keyboards hvæser ildevarslende i baggrunden.

Man får på fornemmelsen, at Keane har set sig om i verden og opdaget, at Beatles’ ”All You Need Is Love” var lige lovligt forsimplet.”, skrev GAFFAs anmelder om ”Under The Iron Sea”.

Ifølge en blog fra Tim Rice-Oxley på bandets officielle hjemmeside har Keane brugt de sidste par uger på at arbejde på nyt materiale, og bandet har nu rykket teltpælene op for at påbegynde indspilningerne af sangene i Paris.

Trioen arbejder på den kommende plade sammen med den amerikanske producer Jon Brion, der tidligere har arbejdet sammen med navne som Kanye West, Rufus Wainvright og Evan Dando.

Der er endnu ingen forlydender om, hvornår den nye plade forventes at være færdig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA