x

Jesper Binzer vil drømme stort i ny video


Forsanger i pauseholdende D-A-D, Jesper Binzer, er klar med en musikvideo til albumafrunderen "Dream Big" fra sit relativt nyudgivne soloudspil "Dying Is Easy". Se videoen ovenfor. 

Englenes by er drømmenes egentlige diestination. Jesper Binzer har tilsyneladende taget bestik af det mantra, da han i den nye video er at finde på disse kanter. På de famøse boulevarder og strande vandrer han rundt, imens han skildrer kontrasten i drømmenes himmelstormende færd og de menneskeskæbner, disse ender med at koste. Men nuvel, "We can cry in the car". 

Der er altså forståelse, men ingen decideret ureflekteret velvilje over for disse drømme. I baggrunden lurer forfaldet, og dette kommer lurende og snigende ind på en og bliver et livsvilkår, som Binzer siger det i sit seneste interview med GAFFA:

"Jeg er altid bange! Hellere angsten frem og tommelfingrene ind, end alt for meget påtaget gåpåmod. Jeg har lagt mærke til, at det er en 80’er-ting. Når man støder ind i yngre musikere som Lukas Graham, Shaka Loveless eller Medina rundt omkring, er de alle sammen fulde af et imponerende gåpåmod – de har et væsentligt sundere selvbillede, end jeg har."

Læs hele interviewet lige her.

Efter 33 år i selskab med Disneyland After Dark tog Binzer springet som soloartist i 2017, da bandet følte, at det var tid til en pause efter en årrække med massive koncertarrangementer. Nu er der så blevet plads til egne projekter for Binzer, og det har allerede bragt ham vidt omkring. Heriblandt er der koncerter at finde i Skive og Kolding de næste par dage, inden han returnerer til hovedstaden den 6. april i selskab med Ozzy Ozbournes hof-guitarist Gus G, som også vil være at finde på Binzers nordiske tur, som tager ham til bl.a. Sverige og Tyskland. 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Jesper Binzers "Dying Is Easy"

Dette vil ikke være det sidste, vi har set til singlen. For i forbindelse med Record Store Day d. 21. april udgiver Binzer en 12" gul vinyl med singlen og det nye nummer "Undecided", som kan erhverves på dagen. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA