x

VIDEO: Dansk musiker skifter fra elektronika og hiphop til country


Se den flotte video til sangen "Karlo" ovenfor.

Nogle mennesker mener, at vi bliver født to gange. I hvert fald er musikalske vendepunkter og genfødsler noget, vi ser hyppigere udfolde sig. Dette er nu også tilfældet for Andreas Asingh, der førhen gik under navnet Slowolf og nu har omdøbt sig til Wood Chip

Og hvis man skulle tro, at der bare er tale om et kommercielt stunt, tager man fejl. Hvor københavnerens tidligere stil bar præg af minimalistiske produktioner i den elektroniske æter, så er der skruet ned for tempoet og op for pedal steel og sagte trommer på den nye single "Come Home". Sangens tematik er ikke så lidt gribnede, da det omhandler Asinghs egen søn, der lå for døden og på mirakuløs vis overlevede. 

Denne omvæltning fik musikeren til at genoverveje sit liv og besluttede sig for sammen med sin kone og fire børn at flytte fra hovedstaden til Mols, hvor de har erhvervet sig en gård. I tematisk tråd med dette besluttede Asingh sig for, at lyden i hans kommende musik skulle bære præg af de samme omvæltninger, der fandt sted i hans eget liv. I et forestående interview med GAFFA formulerer han det selv således:

"Jeg har længe haft en drøm og en længsel efter at lave den her slags musik. Du ved, sådan noget man ligger og tænker på, før man skal sove. Jeg havde lyst til at lave noget mere økologisk end Slowolf, hvis man kan sige det. Med Wood Chips-projektet producerer og indspiller jeg det meste selv, så der er en vibe af noget hjemmelavet."

Videoen er således også en fin hyldest til det naturlige og til livet og dets skrøbelighed. 

"Flying high flying low
will you stay or will you go
i am praying for you night and day
i am here by your side
you will show me how to fight
i will bring you home alive"

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA