x

Rolling Stones giver gode råd

Rolling Stones giver gode råd

Til premieren på ”Shine A Light” i Berlin blev der på den røde løber tid til at par hurtige spørgsmål til Keith Richards og Mick Jagger, der benyttede lejligheden til at øse ud af deres erfaring med euforiserende stoffer, og til at give et par af deres yngre kollegaer et par gode råd med på vejen.

”Da vi eksperimenterede med stoffer, vidste man ikke ret meget om følgevirkningerne. Der fandtes heller ikke rehabiliterings-centre, og hvis der gjorde, vidste vi i hvertfald ikke noget om det.”, udtaler Mick Jagger til The Times.

Keith Richards derimod bestemte sig for at give den netop udskrevne Amy Winehouse et godt råd om, at "hun skulle se at tage sig sammen", hvis hun ikke ville ende med at se ”lige så rynket og brugt ud” som ham selv.

Andrew Oldham, der var gruppens manager i tresserne, udtalte til The Times:

”The Stones har haft deres morskab, og folk synes måske, det er sjovt, at disse advarsler kommer fra dem.

Men vi var heldige i 60'erne, og vi undersøgte, hvad vi gjorde, ligesom vi tog vores stoffer ved at starte fra den bløde ende. Når det gik ud over vores arbejde, droppede vi det.

Hvis Keith røg sig en spliff en søndag aften på London Palladium, var der ingen, der fik det at vide, men hvis man er popstjerne i dag, lever man sit liv, sin succes og sin eksperimentering til fuld skue for offentligheden.”

Man skal dog ikke længere tilbage end til sidste år for at finde udtalelser fra Keith Richards om, at han har sniffet sin afdøde fars aske, så man kan godt have stofferne mistænkt for andre bivirkninger end at få folk til at se rynkede og brugte ud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA