x

For sent at betale Vince Staples for at holde kæft for evigt

For sent at betale Vince Staples for at holde kæft for evigt

Rapperen dropper planer om at gå på crowdfundet pension 

I sidste uge vakte Vince Staples en del opmærksomhed ved at lancere en crowdfunding-kampagne via GoFundMe, hvor rapperen lovede at "holde kæft for evigt – ingen sange, ingen interviews, ikke noget som helst", hvis han kunne indsamle to millioner dollar. Initiativet kom efter en periode med hård kritik af Staples' koncerter på de sociale medier.

"Get the fuck off my dick eller finansier min livsstil, valget er jeres," udtalte Staples i en video. Her sagde han også, at han ville bruge pengene på at "flytte til Palmdale" (by nær Los Angeles, red.), "købe en Honda", "købe et års forbrug af suppe til de homeboys, der sidder inde" og "købe en hundehvalp".

Artiklen fortsætter under videoen:

Nogle mente, at der var tale om et godt, gammeldags pr-stunt, en teori, der fik yderligere næring, da Staples allerede dagen efter udgav en single med samme titel som kampagnen, "Get the Fuck Off My Dick".

Artiklen fortsætter under videoen:

Nu har Staples så på Twitter officielt afblæst initiativet, der kun havde indsamlet beskedne 2022 dollar (cirka 12.000 kroner). Alle, der har betalt, får deres penge tilbage, og Staples vil selv indbetale et tilsvarende beløb til Michelle Obama Library i Long Beach.

"Da jeg klart kan se, at vi ikke kan nå vores mål, refunderer jeg alle de små mennesker med store stemmer. Jeg forventer ikke at høre flere injurier," skriver Staples blandt andet.

Det var vist en god pr-kampagne for 12.000 kroner. Hvad mon Staples havde gjort, hvis pengene var væltet ind?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA