x

Eels inviterer Dronningen

Eels inviterer Dronningen

Det amerikanske band Eels er siden 1995 blevet ledet af Mark 'E' Everett og har siden udgivelsen af debutpladen "Beautiful Freak" spillet en lang række jobs i Europa, ikke mindst i England.

Eels vender i denne måned tilbage til England, hvor de mandag 25. februar skal spille i Royal Festival Hall, hvor de har spillet flere gange tidligere, og denne gang har E ifølge NME besluttet sig for at invitere den engelske dronning med til deres koncert.

I et brev til Dronning Elizabeth II af England forklarer E, at de tidligere har spillet i Royal Festival Hall samt Queen Elizabeth Hall og Royal Albert Hall, og at han er temmelig sikker på, at den royale loge til alle arrangementerne har stået tom.

I sit brev forklarer E invitationen således:

"Jeg så for nylig filmen "The Queen", og selvom jeg godt ved, at det ikke var dig i filmen, fik den mig til at tænke på dig som en person. Jeg ville gerne have dig blandt de folk, der kalder mig E. Hvis du er ledig 25. februar, så er du velkommen til koncerten. Den er udsolgt, men jeg vil med glæde putte dig på gæstelisten".

E tilbyder også Dronningen gratis kopier af hans to seneste cd'er samt hans bog "Things The Grandchildren Should Know", som han med glæde vil signere efter koncerten.

Hvorvidt dronningen vil tage imod invitationen, vides endnu ikke.

Eels skal spille lørdag 23. februar i Det Kongelige Teater i København, men der forlyder ikke noget om, at en lignende invitation er gået ud til Dronning Margrethe II. Måske gjorde "The Prince & Me" ikke helt samme indtryk som "The Queen".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA