x

Fifth Harmony sættes på pause

Fifth Harmony sættes på pause

Gruppen har seks år efter deres start gennem X Factor meldt ud, at de holder pause for at opsøge deres individuelle projekter.

Nyheden kommer halvandet år efter, at gruppen mistede deres første medlem Camila Cabello, der udgav sit eget debutalbum Camila denne januar og sidste år fik stor succes specielt med singlen “Havana”.

Siden Cabellos brud med gruppen og det faktum, at alle medlemmerne har opsøgt soloprojekter ved siden af gruppen, har der floreret rygter og tvivl om gruppens fremtid; rygter, der nu er besvaret. Senest har Normani Kordei blandt andet gæstet Khalid på nummeret “Love Lies”, der hurtigt er blevet populært.

LÆS OGSÅ: Harmony-udspringer har begået en helt hæderlig debut

Deres pressemeddelse om gruppens umiddelbart midlertidige opløsning lyder blandt andet: “Vi har indset, at for at kunne forblive autentiske overfor os selv og jer, er vi nødt til at tage noget tid for nu og gå på en pause fra Fifth Harmony.”


Gruppens nok største hit forbliver for en tid i så fald sangen "Work from Home" fra deres album 7/27, der udkom i 2016 – en sang, der har nær to millarder views på YouTube. Fifth Harmony udgav deres første album Reflection året før, og det sidste album Fifth Harmony året efter, i 2017. Samlet er det altså blevet til tre plader. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA