x

Stillede spørgsmål om koncertaflysninger – fik dræbende svar

Stillede spørgsmål om koncertaflysninger – fik dræbende svar

Dua Lipa mente ikke, at journalisten havde gjort grundig nok research.

Dua Lipa måtte for nylig aflyse en række koncerter, hvor hun skulle varme op for Bruno Mars i Australien.

"Jeg har optrådt med frygtelige smerter på grund af visdomstænder, og efter råd fra min tandlæge og en mundkirurg måtte de fjerne dem med det samme", rapporterede sangeren på Instagram.

Alle så sig dog ikke tilfredse med forklaringen, for da Dua Lipa dukkede op på talkshowet Jimmy Kimmel i denne uge, fik det den australske journalist Richard Wilkins til at stille spørgsmål på Twitter om, hvorvidt hun var rask nok til at optræde på amerikansk fjernsyn, men ikke for sine australske fans.

Han modtog et kontant og dræbende svar fra Dua Lipa:

"Hvis du var en god journalist, ville du have gjort ordentlig research i stedet for at snakke ud af røven. Jimmy Kimmel blev optaget i februar i Los Angeles og blev sendt i går. Jeg har været i Australien og opholdt mig i sengen, og jeg ville ikke aflyse mine koncerter med Bruno Mars, hvis jeg ikke måtte."

Artiklen fortsætter under Twitter-beskeden.

Ikke overraskende lagde Wilkins sig fladt ned efter Dua Lipas svar og sendte et tweet tilbage, hvor han beklagede og informerede om, at han havde fået grundig skældud af både Lipas fanskare og af sin egen søn. Dua Lipa skulle gerne vende tilbage til scenen på torsdag aften.

LÆS OGSÅ: Hitparade fra Englands næste store popstjerne

Se musikvideoen til "New Rules" fra 2017:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA