x

Vandt du Jomi Massage?

Vandt du Jomi Massage?

Sangeren og sangskriveren Jomi Massage er kunstner med stort K. Hvem andre end hende kunne finde på at genindspille sit forrige album – ”From Where No One Belongs, I Will Sing...” – fra ende til anden, blot med saxofon, klaver, slagtøj og elektronik som gennemgående instrumenter i stedet for klaver, guitar, trommer og violin? Og så udgive det på tredobbelt vinyl i begrænsede 500 eksemplarer sammen med det oprindelige album, og som download?? Men efter at have mødt en række musikere med speciale i moderne kompositionsmusik blev Jomi Massage – og musikerne – inspireret, og resultatet er da også blevet yderst vellykket.

Jomi Massage og hendes ”nye” musikere fremfører albummet ved en række koncerter landet over, og i den forbindelse havde GAFFA fået fat i nogle billetter til koncerten på Musikcaféen i Huset i Magstræde i København 2. marts, som vi udloddede her i en lille konkurrence sammen med signerede eksemplarer af det tredobbelte vinylalbum.

På albummet og ved koncerterne får Jomi Massage hjælp af:
Eblis Alvarez (født i Colombia, dansk bosat): Arrangementer, elektronik
Tanja Zapolski: Klaver
Stefan Baur: Saxofon
Paulo Villegas Olmos (født i Chile, dansk bosat): Trommer, slagtøj

Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at besvare nedenstående spørgsmål således: "Signe Høirup Wille-Jørgensen".

De heldige vinder er som følger. Tillykke!
Henrik Hansen
5000 Odense C

Læs mere om pladen på Jomis hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA