x

To upcoming bands til Vega

To upcoming bands til Vega

I morgen, fredag den 22. februar, giver Lille Vega igen plads til to nye upcoming bands i projektet kendt som BreakFASTclub, der holder øje med kommende talenter, særligt inden for genrene indierock og elektronika.

Tidligere har BreakFASTclub præsenteret navne som Lily Electric, Beta Satan, Decorate. Decorate, Babylove & The Van Dangos, som alle har brugt upcoming-projektet til at komme videre i karrieren.

Fredag er det to spændende nye rocktalenter, nemlig Amy Winehouse-supportbandet The Asteroids Galaxy Tour og fandenivoldske The Wong Boys, som er kørt i stilling. Som prikken over i'et er det superstar-dj in spe Mike Sheridan, der holder publikumspulsen oppe efter de to koncerter.

The Asteroids Galaxy Tour byder op til drønfræk, soul'et disco-folk med internationalt potentiale. TAGT fik nærmest Amy Winehouse til at blegne, da de varmede op for hende i efteråret og er et rigtig godt bud på Danmarks næste internationale succeshistorie. Det er tilbagelænet, overlegent instrumentering med en varm og sexet stemme i front.

The Wong Boys fra Århus/Silkeborg er et relativt nyt og ukendt bekendtskab fra musikundergrunden. The Wong Boys spiller hidsig, dødubehagelig og helvedes iørefaldende elektropunk med blink i øjet og et tandløst smil på læben. I front for bandet står producer Betofon og fandenivoldske Frank Ziyanak på vokal, der til dagligt slår sine folder i bandet Death to Frank Ziyanak.

Mike Sheridan er blevet kaldt det største talent inden for elektronisk musik i Danmark. Sheridans overlegne blanding af dub, ambient og minimaltechno fjerner fokus fra hans alder. Allerede som 16-årig har han en ordentlig spandfuld jobs fra de største klubber i København på cv'et.

Du kan finde mere information på deres respektive MySpace-sider:

The Asteroids Galaxy Tour

The Wong Boys

BreakFASTclub


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA