x

Laid Back er tilbage med ny single

Laid Back er tilbage med ny single

Tingene tager som altid deres tid i duoens ret afslappede univers.

Foråret er længe om at melde sin ankomst, og solen har svært ved at trænge igennem det tykke tæppe af skyer, der ligger over landets byer. Sommeren er stadig langt væk, og vintermelankolien er stadig ikke forsvundet. Der er brug for friske himmelstrøg og lyden af sommer, og imens kulden har overtaget påskens forårsstemning, er Laid Back klar med et nyt skud sommerglæde til den vintertrætte lytter.

Laid Back har kastet kreativiteten over den over 300 år gammel folkesang ”House of the Rising Sun” der er tidligere er blevet fortolket på adskillige måder, hvor den mest kendte udgave er af The Animals fra 1964. Laid Back viser en ny side af sig selv og en alsidighed, der måske ikke har kigget frem så ofte, men alligevel er alt ved det gamle. Tingene tager som altid deres tid i duoens ret afslappede univers. Nummeret har nemlig været flere år undervejs og har indtil nu været gemt langt væk i Laid Backs datasystemer.

– Den har været taget frem en gang i mellem og leget lidt med, og her for nylig hev vi den så frem igen og syntes, at den stadig holdt, fortæller John Guldberg, der udgør den ene halvdel af duoen.

Selvsikkerheden omkring en sang, der egentlig er hørt et utal af gange, er høj i Laid Back-lejren. De har formået at gøre nummeret til deres eget – til et mellow og drømmende lydbillede.

– Jeg har levet mig ind i det og fået det til at passe. Jeg har gjort det til min egen historie, fortsætter John Guldberg.

”House of the Rising Sun” er den første i en række af flere numre, som stille og roligt, i ægte Laid Back-tempo, er på vej op som krokusser fra den kolde forårsjord.

Hør sangen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA