x

Psyke Project signet i Tyskland

Psyke Project signet i Tyskland

Efter tre succesfulde albums udsendt i Skandinavien, hvoraf det seneste opus "Apnea" bragte bandet på Roskilde Festival 2007 og Headbanger's Ball Tour, har The Psyke Project skrevet pladekontrakt med det tyske Lifeforce Records. Det toneangivende tyske pladeselskab, der blandt andet opdagede Trivium, har senest har haft stor succes med danske Raunchy.

Pladekontrakten betyder i første omgang, at "Apnea" til sommer udsendes i USA, Canada, Europa (uden for Skandinavien), Sydamerika, Japan og Rusland. Til november indspiller hardcore-bandet sit fjerde studiealbum i de legendariske Studio Fredman i Sverige, som tidligere har lagt lokaler til bands som At the Gates, In Flames, Dimmu Bogir og Opeth.

Til Spot 2007 skrev GAFFA om Psyke Project:

"Man skulle ikke lade sig narre af, at The Psyke Projekt umiddelbart lignede nogle pæne unge mænd, da de kom ind på scenen. Efter en yderst høflig introduktion ved forsanger Martin Nielskov eksploderede bandet i en voldsom energiudladning, og den energi holdt bandet på imponerende vis kørende igennem hele koncerten."

"Apnea" er i øvrigt nomineret til en Danish Music Award i kategorien Årets Hard Rock Udgivelse.

Officielt Website


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA