x

Michael Falch på Oure

Michael Falch på Oure

(Foto: Stine Heilmann)

Rockmusikeren og sangskriveren Michael Falch, ham med "Mord I Mørket", Malurt, "I Et Land Uden Høje Bjerge" og "Mød Mig I Mørket", har skabt sig et bemærkelsesværdigt comeback med sine to seneste albums "Falder Du Nu?" (2006) og "Sangen Til Undren" (2007).

I år kan han føje endnu en post til sit cv, når han den 1. juni tiltræder Skolerne i Oure Sport & Performance på Sydfyn som deltidsansat højskolelærer. I den forbindelse udtaler Michael Falch:

"Det har vist længe ligget i kortene, at jeg en dag skulle have en fast rolle i Oure. For 15 år siden begyndte jeg at komme på skolerne for at optræde med mine sange, og jeg har i perioder også virket som gæstelærer og fået den særlige Oure-ånd ind under huden. Her befinder jeg mig rigtig godt i et krydsfelt mellem det, jeg er mest optaget af: musik, sport, sceneoptræden og den moderne højskole-åndelighed. Det ligner en drømmetjans for mig."

Ifølge en pressemeddelelse får Michael Falch en fri rolle med mulighed for at undervise i den litteratur, han altid har brændt for, og de mange æstetiske dimensioner, der præger stedet, og samtidig bruge tid på de væsentlige eksistentielle temaer, der optager ham. Derudover vil han kunne udvikle en personlig coaching-rolle takket være hans enorme sceneerfaring og bidrage til eleverne på musik- og skuespil-linierne både på højskolen, gymnasiet og efterskolen.

Musiklinjen på skolen i øvrigt blevet udviklet i samarbejde med en anden dansk rockpersonlighed, Kasper Eistrup.

Michael Falch er det tidligere forår på en lang soloturné, og til maj samler han atter sit band, Boat Man Love, for at tage på en elektrisk tur gennem festival-Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA