x

Liam Gallagher kommer til København

Liam Gallagher kommer til København

Ikonet og spradebassen, der også gæster årets NorthSide Festival, har meldt sin ankomst på spillestedet Vega i København.

Liam Gallagher indtager Store Vega den 26. november 2018. Vi kan sandsynligvis forvente klassikere fra det massive bagkatalog med Oasis og tracks fra Gallaghers meget roste solodebut As You Were, der kom på gaden i 2017. Billetsalget starter den 6. april klokken 10.00 via livenation.dk.

LÆS OGSÅ: Lyden af Liam, præcis som han er

Det engelske ikon, stemmen fra Oasis, er også på plakaten til NorthSide 2018. Gallaghers udgivelse af debuten As You Were satte en fed streg under kunstnerens talenter og status som en af de mest markante sangere gennem de sidste 25 år. Albummet indeholdt hits som "Wall of Glass" og "For What It's Worth".   

Mellem Oasis, hvor han var frontmand i 18 år, og soloprojektet, har Liam Gallagher også dannet bandet Beady Eye, der udgav to plader. Men det er altså først med soloalbummet, han rigtigt har markeret sig med et comeback efter Oasis. 

Det er især som livenavn, at sangeren er blevet rost til skyerne – også fordi han ikke er bleg for at forkæle publikum med flere Oasis-klassikere; blandt andet ved koncerter i England sidste år. Der er altså mulighed for at høre nogle af de største hits som “Wonderwall”, “Supersonic” og “Live Forever”, når en karismatisk Liam Gallagher indtager Vega til efteråret. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA