x

Vandt du SpejderRobot?

Vandt du SpejderRobot?

Bag det spøjse alias SpejderRobot gemmer sig musikeren og produceren Mikael Elkjær. Han har allerede fået masser af roser for sit debutalbum ”Falder Baglæns Ind I IGår”. Ikke mindst i GAFFA, hvor vor elektro-ekspert Thomas Borre blandt andet skrev følgende i sin femstjernede anmeldelse:

”SpejderRobot skriver sig på positiv vis ind i den fornemme række af danske electronica-udøvere, der har knitrende lyddekonstruktioner og opklippede audio-kriblekrablerier som æstetisk omdrejningspunkt. Ligesom eksempelvis sin kollega Rumpistol har SpejderRobot en glimrende evne til at bringe lydbølgeskvulpende varme og analog dynamik ind i de programmerede elektroniske kompositioner. Disse står også i stor gæld til den digitale dub, som fossede ud af især Tyskland i slutningen af 1990'erne. (...) ”Falder Baglæns Ind I Igår” er en fremragende debut, som cementerer, at laptop-electronicaen igen er inde i et betydningsfuldt opsving – og SpejderRobot har helt klart førertrøjen på.

Albummet er kun udkommet som vinyl-lp, og SpejderRobot har været så flink at stille en stak vinylplader på højkant i en lille konkurrence. Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Henriette Sennenvaldt (Under Byen).

De heldige vindere, der modtager lp'en snarest muligt, er som følger. Tillykke!

Lasse Pedersen
2400 København NV

Kári Knútsson
2450 København SV

Michael Saly
2670 Greve

Rasmus Madsen
6310 Broager

Søren Andersen
2400 KBH NV

Anne Birk
9000 Aalborg

Malene Kongsgaard
4330 Hvalsø

Mai Schunck
4700 Næstved

Simon Würtz
7400 Herning

Jacob Brejner
4700 Næstved


Spejderrobot på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA