x

To internationale topnavne til Skive

To internationale topnavne til Skive

Der er rock på programmet 5. juni, når Skive Beach Party lægger fra land med danske navne som Rock Hard Power Spray, Magtens Korridorer, Suspekt og The Raveonettes.

Men de er dog kun opvarmning til en aften, der slutter af med de amerikanske topnavne Linkin Park og Queens Of The Stone Age.

Sidst Linkin Park gæstede Danmark spillede de koncert i Forum, hvor de indkasserede fem stjerner fra GAFFAs anmelder, der havde følgende rosende ord til bandet:

"Alt i alt må det konstateres, at Linkin Park levede op til de høje forventninger. De gav deres fans en fuldendt koncertoplevelse, tog de tilbagelænede med storm og gav kritikerne noget at tykke på. Sådan skal det gøres!"

Det er omkring ni måneder siden, koncerten med Linkin Park gav folk mulighed for at synge med på hits som "What I've Done" og "In the End".

Hvor folks stemmebånd nok er ved at komme sig over den oplevelse, er der nok stadig folk, der er hæse efter koncerten i går med Queens Of The Stone Age.

De spillede nemlig søndag aften i KB Hallen, hvor de indkasserede hele seks stjerner for deres bedrifter.

"Nu er topkarakterer ikke noget, man skal kaste om sig med - det devaluerer ligesom hele konceptet bag anmeldelser. Men på dagen er det nærmest umuligt at nævne noget, Queens Of The Stone Age kunne have gjort bedre. Det er et band, som er på toppen af gamet, utroligt sammenspillet, og med et imponerende stabilt bagkatalog i ryggen. Når så også de ydre omstændigheder flasker sig fornuftigt, kan man nærmest ikke bede om mere. Den eneste anke, man kan have, er, at de burde spille her noget oftere".

Det er folkene bag Skive Beach Party åbenbart fuldstændig enige i, og mon ikke også der er en lang række danske fans af bandet, der er klar på at genopleve bandet til sommer.

Skive Beach Party afvikles i dagene 4.-7. juni, og billetsalget er sat i gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA