x

Dobbelt verdensmester udgiver cd

Dobbelt verdensmester udgiver cd

Om det er en jernvilje, masser af gå-på-mod eller andre forklaringer, der ligger bag følgende udgivelse, er ikke til at sige.

Mette Bloch er tidligere dobbelt verdensmester i roning og arbejder med foredrag, coaching, forfatter og som freelancejournalist og florerer på internettet både på MySpace og sin egen mettebloch.dk. Her kan man ikke finde hendes sange, men derimod læse sig frem til, at hun er meget glad for at synge.

Hendes debutalbum - som man altså ikke kan smuglytte på endnu - er bygget op med 10 sange af præcis fire minutter. Eller som Mette Bloch konstarer i en mail:

"Så behøver man ikke uret, men ved hvor længe, man har motioneret, alt efter, hvor mange sange, man har lyttet til. Kan man ikke lide at træne, kan man bage boller, 3 sange, så er de lysebrune."

Her formodes, at debutantens fortid i en perfektionistisk idrætsverden igen spiller en rolle for de ret strenge dogmer, som man ikke møder i samme form i Danmark.

Samtidig har debutpladen, som kommer den 6. marts, i øvrigt også en fandenivoldsk anti-jantelov-kommentar. Pladen er ikke lavet i en enkelt stilart, men spænder over, ja, 10 stilarter, én sang i hver. Formålet er ifølge en pressemeddelelse, "at vise at man kan, hvad man vil, bare man øver sig".

Interessant og meget anderledes bud på en plade - tiden må vise, om den er lige så god, som idéerne og intentionerne bag den.

Mette Blochs hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA