x

System of a (Count)Down

System of a (Count)Down

System Of A Down tæller ned – men til hvad?

Spændte System Of A Down-fans verden over tæller ned sammen med bandet til, hvad mange håbefulde fans tror på, nemlig offentliggørelsen af et nyt, sjette album samt flere koncerter rundt omkring i verden.

At fansene er sultne efter ny musik fra bandet, kommer næppe som nogen overraskelse, idet bandets sidste album udkom helt tilbage i 2005 i form af dobbeltalbummet Mezmerize/Hypnotize, der blev udsendt, året før bandet holdt pause. De vendte tilbage i 2010 og har været aktive lige siden.

Nu, efter en lang periode med at kæmpe for at arbejde med nyt materiale, tæller System Of A Down nu ned på Twitter fra tre til en - som er sat til ende senere i dag (mandag den 9. april):

 

 

Spurgt til sit nuværende forhold til sine bandkammerater, forsikrede forsanger Serj Tankian bandets fans, at de alle har det godt:

"Det er det sjove. Når folk ikke ser et nyt album, antager de det værste om jeres interne forhold, men sandheden er, at vi faktisk er bedre venner – i hvert fald er jeg bedre venner med alle, end jeg nogensinde har været," forklarede han.

LÆS OGSÅ: Vokalharmonisk metalprogression

Se musikvideoen til "Aerials" fra 2001:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA