x

Haven Festival klar med flere musiknavne

Haven Festival klar med flere musiknavne

Nils Frahm og Jenny Lewis er dagens nye tilføjelse af musiknavne på Haven Festival til august.

Ud over Nils Frahm og Jenny Lewis optræder Den Sorte Skole med et dj-sæt på Baghaven med øl- og pølserelease den 21. april.

Nils Frahm

Siden 2005 har den 35-årige tyske komponist og producer Nils Frahm begejstret fans med sine kompositioner. Frahms lyd henter inspiration fra den klassiske og den elektroniske musik med ambiente indslag. Efter albummet Felt (2011) har Frahm i flere omgange gæstet Danmark, senest i februar måned med hele tre udsolgte koncerter i København og Aarhus, hvor GAFFA kvitterede med seks ud af seks stjerner blandt andet med ordene:

"En stor del af koncerterne verden over med berlinske Nils Frahm og hans nyeste album All Melody i fokus er udsolgt, og det er med god grund, for koncerten på VoxHall var simpelthen en for vild oplevelse. Mit fineste arbejde som koncertanmelder er at beskrive min oplevelse så levende og farverig som muligt, men det kan jeg næsten ikke, for jeg er stadig helt blæst bagover af begejstring – mundlam og paralyseret."

LÆS OGSÅ: Perfekt i ordets reneste betydning

Se en liveversion fra 2013 af "Says" – artiklen fortsætter under videoen: 

Jenny Lewis

Den tidligere forsanger i kult-indie-rock-bandet Rilo Kiley startede i 2005 sin solo-karriere med det bluegrass-inspirerede album Rabbit Fur Coat sammen med The Watson Twins og M. Ward. Amerikanske Jenny Lewis bevæger sig mellem klassisk amerikansk rootsmusik og melodisk rock, ikke ulig et navn som Fleetwood Mac, og hendes seneste album er The Voyager fra 2014. Jenny Lewis er i øjeblikket i studiet med Ryan Adams og Don Was.

Haven Festival finder sted på Refshaleøen den 10. og 11. august, men først fejrer Haven Festival foråret med et øl-løb, hotdogs og et dj-sæt af Den Sorte Skole til release på den Haven-øl, der, som én af mange, blev brygget live under sidste års festival – ligesom sløret bliver løftet for årets Haven hotdog. Det finder alt sammen sted på Baghaven på Refshaleøen den 21. april. Øllen er i øvrigt en Madeira-portvinslageret stout.

LÆS OGSÅ: Haven Festival: Dagsbilletter og spilledage klar

Se musikvideoen til "She's Not Me" fra 2014-albummet The Voyager – artiklen fortsætter under videoen:

Haven 2018 line-up: 

Nils Frahm
Jenny Lewis
Moses Sumney
Kraftwerk
Brockhampton
Den Sorte Skole X Haven
Dirty Projectors
Serpentwithfeet
Kamasi Washington
Phoebe Bridgers
Big Thief
Ariel Pink 
The Royal Danish Orchestra X Dessner
Unknown Mortal Orchestra
Cancer
Katinka
Liima
Kevin Morby
Arcade Fire
Einsturtzende Neubauten
Thåström
Jlin
Káryyn 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA