Nyhed

System of a Down talte ned til...

GAFFA.dk – Alt om musik

System of a Down talte ned til... en mini-turné.

Den nedtælling, som System of a Down har været i gang med, har nu resulteret i offentliggørelsen af en femdags-turné i USA startende den 13. oktober i San Bernardino, Californien og sluttende den 19. oktober i Las Vegas, Nevada.

Den kommende mini-turné bliver bandets første koncerter i USA siden Wake Up the Souls-turnéen i 2015, og samtidig skal turnéen markere 100-året for Det Armenske Folkedrab, skriver Rolling Stone. Alle medlemmer af bandet har rødder i Armenien.


System of a Down turnérede senest i Europa i 2017, hvor de blandt andet lagde vejen forbi Copenhell, hvilket var deres første visit i Danmark i 10 år.

System of a Down har turnéret sporadisk siden deres genforening i 2010 efter fem års pause. Bandet udgav sidst materaie i 2005 i form af de to albums Mezmerize og Hypnotize.

I december fortalte frontmand Serj Tankian, til Rolling Stone, at bandmedlemmerne "diskuterede" et muligt nyt album, og at de "spillede sange for hinanden", men slog fast, at de "stadig ikke er kommet overens med, hvordan ting skulle gøres for at kunne gå videre med dem." Han fortalte dog, at bandet stadig nyder at turnere sammen.


"Det er det sjove. Når folk ikke ser et nyt album, antager de det værste om jeres interne forhold, men sandheden er, at vi faktisk er bedre venner – i hvert fald er jeg bedre venner med alle, end jeg nogensinde har været. John er min svoger; han er i min familie. Vi har en dejlig tid sammen, når vi turnérer, men nogle gange er det at sammensætte et album, og det kreative output og hvordan ting skal gøres, er forskelligt i fire menneskers hoveder, og det kommer ikke altid til at virke. Heldigt eller uheldigt, hvordan du vil kalde det, det er sandheden. Men at turnére er nemt, fordi du har lavet alle disse sange: Du har det sjovt, du går ud og turnérer, og det er det," forklarer Serj Tankian.

LÆS OGSÅ: Vokalharmonisk metalprogression

Artiklen fortsætter under videoen.


Se musikvidoen til "B.Y.O.B." fra Mezmerize fra 2005:

System of a Downs turné 2018:

13. oktober - San Bernardino, CA @ Glen Helen Amphitheater
14. oktober - Sacramento, CA @ Aftershock Festival
16. oktober - Phoenix, AZ @ Talking Stick Resort Arena
17. oktober - San Diego, CA @ Valley View Casino Center
19. oktober - Las Vegas, NV @ T-Mobile Arena


ANNONCE