x

Cardi B samler op på weekendens begivenheder i radio-interview


I ren afmagt over, at den amerikanske rapper Cardi B har aflyst sin Roskilde-optræden, kan vi nu slikke sårene ved at høre et fuldlængdes interview med hende i Ebro Music på Hot 97 FM radio i New York. 

Weekendens musikalske samtaleemne var i nogen grad præget af Cardi B's optræden med "Be Careful" i Saturday Night Live i forbindelse med udgivelsen af debutalbummet Invasion of Privacy. Her fremgik det tydeligt, at rapperen er gravid. Og skal man være tro mod det moderne pop-landskab, er dette jo en potentiel medie-hype, man ikke kan sidde overhørig.

Så Cardi B fulgte i Beyoncés fodspor, og det er også bekræftet, at faderen er Migos-medlemmet Offset. Dette har også affødt nogle spydige kommentarer, da Offset i forvejen har tre børn med tre forskellige kvinder. Men det faktum er ikke noget, der ryster den vordende mor.

"Altså, jeg skal giftes. Alle vil bare gerne sige deres pis: 'ooh, du er den fjerde mor', dit og dat, men jeg skal altså giftes. Og uanset hvad, lad os sige, Gud forbyde det, at det ikke sker, er min mand en kanon far til sine børn, så jeg kan ikke tabe. Jeg skal ikke have mit barn med en taber."  

Læs også: anmeldelse af Cardi B's "Invasion of Privacy"

Efter sin optræden i Saturday Night Live medvirker rapperen så i ovennævnte radioprogram, som kommer vidt omkring i Cardi B's foreløbige karriere. Hun er heller ikke just sluppet billigt igennem til spotlyset, da hun måtte tjene til dagen og vejen som stripper, mens hun gik på community college – inden det blev muligt for hende at skabe sig et navn som musiker.

"Hvordan kan nogen påstå, at det er nemt for nogen at danse i otte timer i træk, for så at have klamme ulækre mænd, som rører én og gør ting, som i generel forstand gør kvinder virkelig utilpas? Men jeg skal ikke fronte; det at strippe gav mig også meget."

Læs også: Cardi B annoncerer sin graviditet i live-optræden

I interviewet bliver der også talt om det mere musikalske indholdet. I hoppet fra megahittet "Bodak Yellow" til rapperens deltagelse på Bruno Mars' "Finesse" og videre til opmærksomheden på hendes forlovede har New Yorkeren sprunget rundt på forskellige musikalske platforme og stiliseringer. I den forbindelse er hun blevet kritiseret viralt forskellige steder for ikke at skrive sine egne ting. Til de stemmer er svaret fra Cardi kort og koncist i sin umiskendelige lingo: 

"I've seen a lot of funny bitches, a lot of funny mo'fo's talkin' about like 'oh i don't respect' or 'i write my own things'. Well, how much records did you bro, have you sold? Okay, talk to you later". 

Der skal tilsyneladende en hel del til at ryste kometen Cardis tur mod stjernerne. Dog er hun ikke i stand til at kunne gennemføre sommerens koncert-turné i Europa, selvom hun i indslaget bekræfter sin optræden på Coachella i den kommende weekend som "happening". Vi må væbne os med tålmodighed og håbe, at der betales tilbage med et koncertvisit senere hen.   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA