x

Ormen opdaterer Alberte

Ormen opdaterer Alberte

Anders Christophersen, også kendt som Ormen, arbejder for tiden med en række danske sangere - den første i rækken er Alberte Winding.

Den første single indeholder to sange, hvor Ormens skrabede og støvede beats møder Albertes drømmeagtige stemme. Det første track er den ska-inspirede "Clubkid Tog Min Baby", som handler om klublivets dragende univers.

Det andet nummer, ”Sørøversangen” leger med den klassiske kærlighedsfortælling i en 50´er inspireret eventyrlyd med knitrende samples og reggaebetonet sømandskor.

For tiden er Anders Christophersen med i trioen Balstyrko sammen med Blæs Bukki og Ane Trolle. Balstyrko får snart debutpladen på gaden.

Ormen var tidligere kendt som den ene halvdel af elektronika- og dub-duoen, Melk, og desuden producerede han soundtracket til teatersuccesen Købmanden på Bette Nansen Teatret med Blæs Bukki.

Singlen udkom i går, den 25. februar, på 7"-vinyl og som digital download, og om Ormens samarbejdsprojekt på et tidspunkt kommer på en samlet compilation vides ikke endnu.

Du kan smuglytte projektet på MySpace:

Ormen på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA