x

Internetsensationen Creek Boyz klar med ny musikvideo


Den amerikanske hiphop-gruppe Creek Boyz stormer frem på internettet og er nu klar med musikvideoen til deres single "Boss Right Now".

Creek Boyz startede som et r&b/rap/hiphop-kollektiv i 2017 i Baltimore, Maryland. Gruppen gjorde sig bemærket med deres virale single "With My Team", der har ramt over fire millioner Spotify-lytninger. I januar udgav de singlerne "Trap Digits" og "Loco", hvor de fremhævede deres forskellige vokale evner.

Gruppen består af Baltimore-drengene J ReezyTurk P DiddyETS Breeze og Young Fedi Mula.Creek Boyz har været på turné med Fetty Wap samt optrådt på forårets Noisey Weekend. Creek Boyz er blevet hypet af blandt andet fra online musikmagsiner som Spin, Pitchfork og Highsnobiety.

På "Boss Right Now" kan det høres, at hvert medlem af firkløveren tilføjer hver sin flair til sangen. Musikken varierer i harmoni og har gospel-lignende referencer indover. Lyrikken indbefatter blandt andet: "You shine, I shine, and ain’t nobody gonna take mine".

Creek Boyz lover, at der flere guldkorn på vej fra kvartetten, og til maj er gruppen klar med deres debut-mixtape, 1-11!

Se musikvideoen til "Boss Right Now" ovenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA