x

Kanye West udgiver bog

Kanye West udgiver bog

Kanye West arbejder på en bog, hvor han reflekterer over tid og samfundets besættelse af fotografier.

Han er kendt for sin filosoferen og fantasier, som han ofte lader komme til udtryk. Det gælder blandt andet på hans nyligt genstartede Twitter, hvor han skriver kryptiske beskeder. 


NME melder, at den kommende bog skulle hedde Break The Simulation. West brød nyheden om filosofibogen til The Hollywood Reporter. Det skete i en samtale mellem West og indretningsarkitekt Axel Vervoodt, hvor Kanye West udtalte:

“Jeg arbejder på et koncept, der handler om fotografier, og at folk er besat af fotografier. De tager dig ud af nutiden og transporterer dig tilbage til fortiden – eller ind i fremtiden.”

West tilføjede, at selvom viden om historie er vigtig, så synes han, at folk kan blive lidt for fanget i minder og fortid.

LÆS OGSÅ: Støtter Coachella gun-crazed homofober? 

Samfundets store fascination og besættelse for fotografier er tæt på West i hverdagen, hvor han er gift med paparazzi-yndlingen Kim Kardashian West. Magasinet Rolling Stone foreslår da også, at han kan bruge sin kones selfie-bog “Selfish” der udkom i 2015, som baggrundsmateriale. 

Kanye skulle efter sigende også være i gang med at arbejde på sit kommende album. Han er over de sidste par måneder blevet spottet i Wyoming, sammen med et hav af forskellige kunstnere, der kunne være en del af den kommende plade. Blandt andet Drake og Travis Scott har ifølge rygtet været forbi. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA