x

dEUS udgiver nyt

dEUS udgiver nyt

Belgiske dEUS, som særligt i sluthalvfemserne rykkede på den internationale musikscene med pladerne "Worst Case Scenario" (1994), "In A Bar, Under The Sea" (1996) og "The Ideal Crash" (1999), er klar med et nyt album kaldet "Vantage Point".

Bandet har oven på den relativt store succes med deres mere spraglede, støjende rockplader nærmest været i opløsning, men genopstod med den noget anonyme "Pocket Revolution" i 2005.

Den 21. april kommer det nye album på gaden, og forsanger og sangskriver Tom Barman kunne i går fortælle, at pladen er færdigindspillet. Det er sket i bandets eget studie i Antwerpen.

Nogle af sangene skulle efter sigende været larmende og groovy, mens nogle andre skulle være mere melodiske end nogensinde før. Desuden indeholder pladen et vaskeægte "lovetrack", oplyser Barman på bandets hjemmeside.

"Vantage Point" er produceret af Dave McCracken og mixet af Joe Hirst, og blandt gæsterne på pladen er Karin Dreijer Andersson fra The Knife, Guy Garvey fra Elbow og Lies Lorquet fra Mintzkov.

dEUS tager på en europæisk turné i april/maj og forventer at være tilbage på nogle af de store sommerfesivaler, inden de sætter gang i endnu en intens turné i efteråret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA