x

Allan Vegenfeldt i nyt projekt

Allan Vegenfeldt i nyt projekt

Hungrer man efter nyt fra Allan Vegenfeldt, så kan man godt ryge lidt op at ringe nu. De seneste år har Vegenfeldt været i sving med de gendannede Sandmen, der i 2006 udgav albummet "White Trash Red Front".

Men nu er han klar med et splinternyt projekt, som har fået navnet The White Slave, hvor han traditionen tro står for vokaler og tekster. De øvrige medlemmer er Anders Heiberg, der udover at spille diverse instrumenter også har skrevet de programmerede numre, samt Stig Larsen, der foruden beats også bidrager med tekster. Nogle af numrene er co-produceret af Paw Lagerman, som man kender fra Infernal.

"Vi satser på at få en single ud her i foråret," fortæller Vegenfeldt til GAFFA.dk, og han afslører, at der er adskillige, der har vist interesse for projektet.

"Men ellers er idéen at tage det stille og roligt - én sang ad gangen, og så se om det holder. Vi synes selv, det er ret fedt," fortsætter han.

Ivrige lyttere kan allerede nu smutte ind på projektets dugfriske MySpace-profil og få en fornemmelse af, hvad der er i vente.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA