x

Politiet i Oman: Ingen mistanke om forbrydelse

Politiet i Oman: Ingen mistanke om forbrydelse

"Vi ved, hvad der er sket"

Den svenske dj-stjerne Tim Bergling, bedre kendt som Avicii, blev fredag den 20. april fundet død i det arabiske land Omans hovedstad Muskat, kun 28 år gammel. Nu udtaler politiet i byen, at man ikke mistænker nogen for at have begået en forbrydelse i forbindelse med dødsfaldet, skriver SVT Nyheter.

– Vi har al information, vi ved, hvad der er sket, men vi fortæller det ikke til medierne, siger en repræsentant for politiet til SVT.

På spørgsmålet, om politiet leder efter personer, som er indblandede i episoden, svarer politirepræsentanten:

– Nej, vi mistænker ikke nogen for at have begået en forbrydelse.

I 2016 trak Avicii sig tilbage fra turnélivet, men fortsatte med at skabe musik i studiet, senest på ep'en Avīci (01) fra august 2017. I et langt interview med The Hollywood Reporter sagde den svenske artist, at han var tvunget til at gøre det på grund af sit helbred. Blandt andet har han lidt af betændelse i bugspytkirtlen, delvis grundet overdrevet alkoholindtag, ligesom han har fået fjernet sin galdeblære og blindtarm.

– Scenen var ikke for mig. Men det var ikke de store shows og musikken, det var alt det andet rundt omkring, som ikke rigtigt kom naturligt for mig. Jeg er generelt en meget introvert person. Det var meget svært for mig og gav mig for meget negativ energi, synes jeg, sagde han blandt andet i interviewet.

Året efter turnéstoppet kom dokumentaren Avicii: True Stories, hvor han i et nærgående portræt giver et billede af, hvordan han oplevede karrierens op- og nedture. Dokumentaren kan streames på Netflix.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA