x

Her hylder Kygo og tusindvis af fans Avicii på Coachella

Her hylder Kygo og tusindvis af fans Avicii på Coachella

Under aftenen afsluttede den norske stjerne Kygo sit set på Coachella med at hylde Avicii.

Han fik publikum til at danse og synge til mindet om Avicii, som blev fundet død i Oman i fredags. Kygo gav også en hyldesttale, hvor han berettede om, hvordan Avicii var ham, der inspirerede ham til at begynde med EDM.

“Coachella, jeg tror, at de fleste har hørt det allerede, men i dag er en sorgens dag for musikken”, sagde Kygo under koncerten.

“Tidligere i dag nåede nyheden mig, at Avicii er gået bort, bare 28 år gammel. Avicii var min største musikalske inspiration, og han var årsagen til, at jeg begyndte med at producere elektronisk musik, og jeg tror ikke, at jeg havde stået på den her scene i aften, hvis det ikke var for ham. Til minde om Avicii vil jeg have, at vi danser, synger og fejrer et ægte musikalsk geni”, fortsatte han.


På storskærmen bagved lyste et billede af Avicii, også kendt som Tim Bergling, med teksten “Hvil i fred, vi kommer til at savne dig 1989-2018.” Kygo afsluttede sættet med at spille Aviciis “Without You”, som blev udgivet sidste år.

“Jeg ved, at han inspirerede millioner af andre producere derude. Så jeg vil afslutte talen her med at spille mit favoritnummer med Avicii.”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA