x

Band Of Horses i god form i London

Band Of Horses i god form i London

Band Of Horses spiller en udsolgt koncert på Vega 4. marts, og da koncerten på grund af stor efterspørgsel er blevet flyttet fra Lille Vega til Store Vega samt kan bryste sig af at være bandets første her i landet, så er det vist fair at sige, at der er store forventninger til koncerten.

Derfor tog GAFFA en tur til London for at tage pulsen på det populære band for at få en idé om, hvad det danske koncert publikum har i vente.

Bedømt efter den knap halvanden time lange koncert på spillestedet Koko i London, så er der potentiale til en stor musikalsk oplevelse, specielt hvis danskere tager bare en smule mere entusiastisk imod amerikanerne, end det britiske publikum gjorde.

De var mildest talt døde i sværen nærmest til det sidste, hvilket dog ikke så ud til at generere bandet synderligt. Men man kunne formode, at bandet med lidt mere modspil ville skinne endnu stærkere.

Band Of Horses spillede til koncerten det bedste fra deres to plader samt hele tre coverversioner samt et nummer skrevet og sunget af deres pianist Ryan Monroe.

Bandet rundede af med en forrygende version af "Act Together", der er skrevet af Mick Jagger og Keith Richards til Ron Woods soloplade, hvilket gør den vel til noget af det tætteste, man kommer på en Stones-sang uden at være det.

Band Of Horses har dog en stribe coverversioner på repertoiret, så måske bliver det Hall & Oates, Eagles, David Alan Coe, Them Two eller Chicago i stedet for Creedence Clearwater Revival-, JJ Cale- og Ron Wood-sange, der dukker op i København.

Skulle man stå uden billet til koncerten, er der dog stadig mulighed for at opleve gruppen live i år, når de til sommer dukker op på Roskilde Festival.

Men derudover er det er også lykkedes P3 at få lov til at sende koncerten live i radioen, hvilket er en rar trøstepræmie til de mange, der gik forgæves efter billetter.

Band Of Horses spiller på Vega 4. marts med Tyler Ramsey og The Cave Singers som opvarmning.

Læs anmeldelsen af Band Of Horses i London


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA