Nyhed

Benjamin Rihan klar med ny lyd fra Los Angeles

Lyt til den nye single her

Det unge skud på poppens danske stamme, Benjamin Rihan, har netop sendt sin nye single, "Fantasi", på gaden. ”Fantasi” handler om at føle sig ført lidt bag lyset af en pige, som ikke kan bestemme sig for, hvad hun vil - men alligevel vælger at holde forholdet kørende for tryghedens skyld. Når ens forestilling om forholdet egentlig bare er en fantasi og virkeligheden ikke helt er så rosenrød.

Benjamin Rihan prøver med denne single nye grænser af mht. sangens lyd og produktion, som har et mere elektronisk touch, end hans tidligere singler, ”Nok For Mig” og ”Når Du Ser Mig Nu”. ”Fantasi” blev skabt under lidt andre omstændigheder, end de to tidligere singler:

”Jeg skrev sangen i LA og var ret inspireret af omgivelserne, og havde lyst til at lave noget mere sommerligt - Det er som om at byen gør noget andet ved én musikalsk; alting er større og mere grandiost og det afspejler sig i måden, man lader sig inspirere på. Det tror jeg også man kan høre i produktionen, som er lidt større og mere elektronisk præget end mine forrige singler.”

gallery_large


De nye omgivelser og en fornyet energi har kanaliseret sig ind i ”Fantasi”. Og netop omgivelserne kan i høj grad spille ind på Benjamins kreativitet:

”Jeg er overbevist om, at ens omgivelser, stemningen i rummet, og humør har en kæmpe indflydelse på, hvordan man lader sig inspirere og skriver. Derudover er jeg stor fan af at forsøge at genopfinde sig selv lidt en gang imellem og prøve noget nyt inden for de rationelle rammer af ens lyd og identitet. Så derfor er det ikke sikkert, at næste single efter Fantasi kommer til at være lige så elektronisk i lyden.”

Benjamin er opvokset med musik omkring sig, og da han som ung dreng fik sin første guitar, gik der ikke længe før hans indre musikalitet blev vækket. Han har allerede bevist sig som en ambitiøs spirende singer-songwriter, der nu med singlen ”Fantasi” også viser, at han evner at skrive ind i andre genrer end den klassiske singer-songwriter-pop.

Lyt til den nye single her:


ANNONCE