x

Ben & Jerry’s lancerer John Lennon-is

Ben & Jerry’s lancerer John Lennon-is

Is-firmaet Ben & Jery’s har tidligere lanceret en række smagsvarianter af deres populære is med inspiration hentet fra musikkens verden. Den mest kendte er nok kirsebær og chokolade-isen ”Cherry Garcia”, der også er firmaets mest populære smagsvariant.

Herudover findes der også is-varianter med navne som ”Dave Matthews Band Magic Brownies”, ”Phish Food” og ”Willie Nelson’s Country Peach Cobbler”. Seneste skud på musik-is stammen er dog en John Lennon-is.

Isen har fået navnet ”Imagine Whirled Peace” og er en vaniljeis med chokoladekage, indeholdende små karamel-peace-tegn. Is-bøtten bærer et tryk af Lennons underskrift, og I en pressemeddelelse skriver firmaet:

”Ben & Jerry’s ville gerne engagere sig i fred, og vi kunne ikke finde nogen bedre person til at eksemplificere budskabet end John Lennon. I hans kunst og tekster forestiller han sig en verden uden krig og bad os alle om at give freden en chance.

Vi håber, at vores blanding af chokoladekage og karamel peace-tegn kan oplyse folks maver og sjæl, og få folk til at spørge sig selv hvad de kan gøre for at promovere freden.”

Om en is kan ændre verden, skal blive spændende at se, men lækkert lyder det.

Gad vide, om det næste bliver Tom Waits’ ”Chocolate Jesus” ice cream?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA