Nyhed

Aqua fuldender programmet til Grøn

GAFFA.dk – alt om musik

Danmarks største internationale popsucces er tilbage på den grønne karavane.

Det er 21 år siden, at Aqua brød massivt igennem i hele verden med megahittet "Barbie Girl". Siden har der været masser af op- og enkelte nedture for gruppen, der efter mere end 20 millioner solgte album gik i opløsning i 2001. De blev gendannet i 2008 og fortsatte karrieren med enkelte pauser, dog nu primært i Danmark og Norge, og i 2016 mistede de et medlem, da Claus Norreen trådte ud.

LÆS OGSÅ: Aqua mister medlem

Den legendariske popgruppe har været med på Grøn – tidligere kendt som Grøn Koncert – tre gange før, senest i 2008, hvor bandet netop var gendannet. Lene Nystrøm forklarer:


”I kan forvente jer et band, som er bedre end nogensinde, og som kommer med lige så meget energi, som vi altid har haft, og med et meget sammensvejset band, som vi har spillet med i mange år. Det kan man godt mærke, for vi har det sjovere end nogensinde. Og vi glæder os mere end nogensinde.”

René Dif uddyber:

”På Grøn føler alle sig velkomne. Der er plads til alle mennesker med de forskelligheder, man nu måtte have, og det gælder både for publikum, de frivillige og alle dem, som kommer og spiller – der er jo alt fra A til Å. Og så sætter man sig bare ned med et tæppe, med et par havestole og nogle iskolde bajere og hører noget fed musik. Det er sådan én stor fest for alle, som andre festivaler ikke kan skabe på samme måde.”


LÆS OGSÅ: Storhedsvanviddet og humoren er på plads hos et toptunet Aqua

Det fulde program for Grøn 2018 er afsløret

Aqua er det sjette og dermed sidste navn til plakaten for Grøn 2018. I november blev en anden dansk verdenssucces afsløret, da Lukas Graham blev annonceret som det første navn til årets program. I marts fulgte rockveteranerne D-A-D. I april blev det afsløret, at r&b-duoen Phlake debuterer på Grøn i år, og at Cisilia og Joey Moe optræder i et helt nyt musikalsk samarbejde. Senest blev det offentliggjort, at den hårdtslående rap-gruppe Suspekt lægger vejen forbi Grøn for fjerde gang.


Grøn 2018 begynder på Amager

Når Grøn i år turnerer landet rundt for 36. gang, er det ligesom sidste år med to koncerter i København. Men som noget nyt bliver den første af de to koncerter i København afholdt på Tiøren ved Amager Strandpark. Således begynder Grøn 2018 på Amager, mens den afsluttende koncert traditionen tro afholdes i Valbyparken.

Se hele turnéplanen nedenfor:


Grøn turnéplan 2018:

19/7 – Amager

20/7 – Kolding


21/7 – Aarhus

22/7 – Aalborg

26/7 – Esbjerg


27/7 – Odense

28/7 – Næstved

29/7 – Valby


ANNONCE